Salamandra resort II., Štiavnické vrchy
4.12.2020 13:03képarchívum
Opening hours
Monday:zárva
Tuesday:zárva
Wednesday:zárva
Cs:zárva
Friday:zárva
Saturday:zárva
Sunday:zárva
Večerné lyžovanie: nie
Lyžiarske podmienky
Sneh: 0 cm, Nem megfelelő
0,0 km / 1,4 km
0 / 2
Typ 8310%
Typ 832100%
Typ 8330%
Today:
-10 to -9 °C
Várható időjárás:
Sunday (17.1.)
-11 to -9 °C
Kontakt
3-hviezdičkové

Salamandra Resort, a.s.

Haburská 49/A821 01 Bratislava
Email: info@salamandra.sk www: www.salamandra.sk Tel: +421 (0)918 789 454, Hotel: 0907 741 898
Info o stredisku
több információt
A Salamandra Resort sípálya az egyedülálló természeti szépségű Selmeci hegység közelében található, a történelmi Selmecbánya szomszédságában. A technikailag fejlett és magas színvonalú üdülőhely ideális feltételeket biztosít a síelők számára, közepes nehézségű lesiklópályái egyedülálló környezetben helyezkednek el, melynek kivételes történelmi öröksége van. A Salamandra Resort az egyik legdélebben fekvő síközpont Szlovákiában. Ennek köszönhetően a legelérhetőbb felvonóval rendelkező síelési lehetőség nyugat és dél-Szlovákia részére. Az egyik legvonzóbb síközpont az északnyugati fekvése, az optimális nehézségi fokozata és a viszonylag hideg téli időjárása miatt. A síközpont attraktivitását emelik a modern négyszemélyes felvonók, érintésmentes beléptető rendszer, korszerű hóágyúk, természetes tó - úgynevezett “tajchi”, valamint a minőségi szakmai háttér, amely az egésztéli szezon alatt biztosítja a színvonalas működést. Gyermekek számára felvonó és síóvoda szolgáltatásokat biztosítottak. Ingyenes parkolási lehetőség, hideg és meleg ételek a helyi bárban, sífelszerelés bérleti lehetőség és síoktatói szolgáltatások igénybevehetőek. SALAMANDRA hotel nachádzajúci sa tesne pod lyžiarskymi zjazdovkami má celkovú kapacitu 156 lôžok. K vybaveniu hotela patria kongresové sály, wellness centrum, detský kútik, reštuarácia, bar, non-stop prevádzka recepcie, squash a biliard.
Hodnotenie od lyžiarov
Celkové hodnotenie
1. Úprava zjazdoviek
2. Čakacia doba na vleky a lanovky
3. Prístup personálu (vleky, pokladne)
4. Pomer cena : kvalita lyžovania
5. Prístup od parkoviska k vlekom
6. Dostupnosť doplnkových služieb
7. Kvalita poskytovaných služieb
Ako sa k nám dostanete?

Térkép - Salamandra resort - panoramatická mapa

Kliknutím na lanovky/vleky a zjazdovky v mape nižšie zobrazíte bližšie informácie o nich.

Downhill trails

NehézségifokHosszaMagasságkülömbségFeltételekűzem
Zjazdovka
Medium1400 m271 m
Typ 831Easy
Typ 832Medium
Typ 833Difficult
Snow making
Večerné lyžovanie nie

Sífelvonók és drótkötélpályák

TypHosszaSzállítási kapacitásűzem
LD Doppelmayr 4 - CLD
4-seat chair lift1270 m2400 person/hour
Tatrapoma
Ski lift220 m700 person/hour

Sífutópályák

Hosszagondozott hosszaÁllapot
Hornohodrušský banský jarok4.8 km0.0 km
no
Dolnohodrušský banský jarok3.4 km0.0 km
no
Horná Roveň4.1 km0.0 km
no
A Salamandra Resort sípálya az egyedülálló természeti szépségű Selmeci hegység közelében található, a történelmi Selmecbánya szomszédságában. A technikailag fejlett és magas színvonalú üdülőhely ideális feltételeket biztosít a síelők számára, közepes nehézségű lesiklópályái egyedülálló környezetben helyezkednek el, melynek kivételes történelmi öröksége van. A Salamandra Resort az egyik legdélebben fekvő síközpont Szlovákiában.
Ennek köszönhetően a legelérhetőbb felvonóval rendelkező síelési lehetőség nyugat és dél-Szlovákia részére. Az egyik legvonzóbb síközpont az északnyugati fekvése, az optimális nehézségi fokozata és a viszonylag hideg téli időjárása miatt.
A síközpont attraktivitását emelik a modern négyszemélyes felvonók, érintésmentes beléptető rendszer, korszerű hóágyúk, természetes tó - úgynevezett “tajchi”, valamint a minőségi szakmai háttér, amely az egésztéli szezon alatt biztosítja a színvonalas működést.
Gyermekek számára felvonó és síóvoda szolgáltatásokat biztosítottak. Ingyenes parkolási lehetőség, hideg és meleg ételek a helyi bárban, sífelszerelés bérleti lehetőség és síoktatói szolgáltatások igénybevehetőek.
SALAMANDRA hotel nachádzajúci sa tesne pod lyžiarskymi zjazdovkami má celkovú kapacitu 156 lôžok. K vybaveniu hotela patria kongresové sály, wellness centrum, detský kútik, reštuarácia, bar, non-stop prevádzka recepcie, squash a biliard.
Železnicná stanicaDopravníkový pásU-rampa v strediskuÚprava zjazdoviek (ratrak)ZasnežovanieSkibusÚschovnaSki servisSki školaSnowtubingBankomatInfocentrumDetské ihriskoParkovisko